Refreshingly,
fresh,
fresness

Oppdag den unike Limited Edition: Cola. En smooth, men fruktig og forfriskende kombinasjon med en liten skvett sitron, kombinert med den klassiske smaken av Fisherman's Friend-eukalyptus og mentol. En smaksopplevelse som gleder, kribler og skjemmer bort alle sanser. Opplev den vidunderlige følelsen!

Limited Edition

IT’S A
MATCH!

Ja, det er sant: motsetninger tiltrekker hverandre. Det mest smakfulle beviset er Fisherman’s Friend Salmiak & Raspberry. Kanskje litt uvanlig i starten, men når du først har smakt den, vet du hva vi snakker om. En uimotståelig kombinasjon av den sterke salmiakk-aromaen og den herlige fruktigheten til bringebær. Et klart eksempel på kjærlighet ved første smak.

HI, WE´RE
FISHERMAN’S
FRIEND

FRESH. BOLD. AND ALWAYS BY YOUR SIDE.

Venn, kompis, partner, bestevenn, sjelevenn – det spiller ingen rolle hva du kaller oss. Fisherman’s Friend ønsker å være ved din side for å minne deg på din egen styrke. Og som ekte venner er vi der for deg på både gode og mindre gode dager. Så gjør deg klar til å møte hverdagens utfordringer. «Stay fresh, be brave, be bold. Be yourself» og grip øyeblikket. Uansett hva dagen bringer … aldri vær uten en venn.

BE YOU. BE STRONG. BE YOU. BE STRONG. BE YOU. BE STRONG. BE YOU. BE STRONG. BE YOU. BE STRONG. BE YOU. BE STRONG. 
BE YOU. BE STRONG. BE YOU. BE STRONG. BE YOU. BE STRONG. BE YOU. BE STRONG. BE YOU. BE STRONG. BE YOU. BE STRONG. 

USIKKER PÅ HVILKEN SMAK DU ER?

Det er ganske enkelt. Det eneste spørsmålet du trenger å stille deg er: Foretrekker jeg at Fisherman`s Friends smaker salt, mint eller fruktig?

Bare fortell oss hva du føler for i dag, så vil vi foreslå en rekke gode smaker. Lytt til smaksløkene!

1865
1865

Strong since 1865
Store ting har ofte liten begynnelse. I dag er Fisherman’s Friend et verdensberømt merke. Men det hele startet i Fleetwood, en liten kystby nordvest i England.